סלט כרובית קל וטעים

מהיר, טעים וקל מאוד להכנה - סלט שנותן הרבה כבוד לכרובית

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:5 מנות
כרובית
רגע לפני שמכסים בגבינה, מניחים את הכרובית בתבנית אפייהצילום: לימור לניאדו תירו

רכיבים

  • 1 כרובית בינונית עד גדולה
  • 4 צנוניות קטנות ונקיות, בקליפתן
  • 1 כף שמן תירס
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות חומץ הדרים
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

חותכים את הכרובית לפרחים קטנים.

שוטפים ומבשלים במי מלח רותחים כ-4 דקות. זכרו שהכרובית צריכה להישאר פריכה ולא להתרכך מדי. מסננים ומייבשים.

בקערת סלט עמוקה שמים את הכרובית עם צנוניות פרוסות דק.

מערבבים את שאר החומרים בצנצנת רוטב סגורה ומנערים היטב.

יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומקפיצים הכל ביחד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ