סלט כרובית קל וטעים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט כרובית קל וטעים

מהיר, טעים וקל מאוד להכנה - סלט שנותן הרבה כבוד לכרובית

5 מנות דרגת קושי: קל
כרובית
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 4

רכיבים

1 כרובית בינונית עד גדולה

4 צנוניות קטנות ונקיות, בקליפתן

1 כף שמן תירס

2 כפות מיונז

2 כפות חומץ הדרים

1 שן שום כתושה

2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה

1 כפית שטוחה סוכר

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

חותכים את הכרובית לפרחים קטנים.

שוטפים ומבשלים במי מלח רותחים כ-4 דקות. זכרו שהכרובית צריכה להישאר פריכה ולא להתרכך מדי. מסננים ומייבשים.

בקערת סלט עמוקה שמים את הכרובית עם צנוניות פרוסות דק.

מערבבים את שאר החומרים בצנצנת רוטב סגורה ומנערים היטב.

יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומקפיצים הכל ביחד.

טיפים

כשממהרים מאוד ורוצים לחסוך את שלבי ההכנה, שמים את כל הרכיבים בתבנית, מכסים אותה היטב ואופים כשעה ב-200 מעלות. מסירים את הכיסוי ואופים עוד חצי שעה, עד השחמה יפה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות