מתכון: לביבות טבעוניות עם כוסמת, בטטה וכרישה

בלי קמח ובלי ביצים: לביבות טבעוניות אפויות ממכרות וטעימות שתרצו לאכול כל השנה

נועה דרוקר
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
נועה דרוקר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
לביבות כוסמת בטטה וכרישה טבעוניות

רכיבים

  • 1.5 כוסות כוסמת
  • 2.5 כוסות מים
  • 1 בטטה בינונית מגוררת
  • 2 יחידות כרישה
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

מבשלים את הכוסמת בסיר עם 2.5 כוסות מים ומעט מלח עד ריכוך, מסננים.

מבשלים את תפוח האדמה עד שמתררכים, ומועכים כמו לפירה. מניחים להצטנן בצד.

חותכים את הכרישה לפרוסות (את החלק הלבן) ומאדים אותה במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים את הבטטה המגוררת.

מערבבים את כל המרכיבים יחד ומתבלים.

מכדררים את התערובת ויוצרים לביבה. מניחים על גבי נייר אפייה משומן מעט ומכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות, למשך 30 דקות.

נועה דרוקר היא מנהלת פרויקטים קולינריים ומבשלת פרטית.

לביבות כוסמת, בטטה וכרישה

תגובות