איך מכינים שניצל עוף בגרסה הישראלית הביתית

שניצל ישראלי הכי טעים ישר מן המחבת

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
שניצל, בגרסה הישראליתצילום: מגד גוזני

תגיות:

רכיבים

  • 6 נתחי חזה עוף משוטחים לשניצלים
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם טריים
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

1. טורפים בקערית ביצים עם 2 כפות מים ומתבלים במלח ופלפל.

2. מכינים את הקמח ופירורי הלחם בכלים נוחים לטבילה. טובלים את הנתחים בקמח, מנערים את העודפים, טובלים בביצה, טובלים בפירורי לחם ומהדקים אותם היטב.

3. מחממים מחבת כבדה עם שמן בגובה מחצית עובי הנתחים לחום בינוני (ראו מבחן הטמפרטורה).

4. מטגנים את השניצלים 3-2 דקות מכל צד להשחמה. מניחים על נייר סופג ומגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ