מתכון: לביבות תפוחי אדמה טבעוניות

לביבות תפוחי אדמה ובטטה ללא ביצים ועם תוספת מפתיעה של חמאת בוטנים טבעונית של השף רביב מרחב ממעדניית Feed

רביב מרחב, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רביב מרחב, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
צילום: רביב מרחב

רכיבים

  • 5 תפוחי אדמה
  • 1 בטטה בינונית
  • 2 קישואים
  • 1/2 בצל קטן
  • 1 כוס עלי פטרוזיליה
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • 50 גרם פירורי לחם
  • 5 כפות חמאת בוטנים
  • 1 כפית כמון
  • 1 כף מלח
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

מגררים את כל הירקות בפומפייה, ומסננים אותם מעודפי נוזלים.

פורסים את הבצל הירוק וקוצצים את הפטרוזיליה. 

מערבבים את הירקות הקצוצים עם פירורי הלחם, הפטרוזיליה והבצל הירוק.

מדללים את חמאת הבוטנים במעט מים ומוסיפים לתערובת.

יוצרים לביבות בידיים ומטגנים בשמן קנולה, כמה דקות מכל צד עד הזהבה. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ