עוף בטריאקי הכי קל בעולם - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף בטריאקי הכי קל בעולם

עוף בטריאקי ממתכון יפני שובה לב בפשטותו ובקלות ההכנה שלו

דרגת קושי: קל
עוף בטריאקי
דרימסטיים

מתכון יפאני שובה לב בפשטותו ובקלות ההכנה שלו, מתוך האנציקלופדיה Asian Cook The, מאת לינדה דוזר בהוצאת Island books.

מלווים את העוף באורז לבן, פשוט, וגם, שימו לב, בקערית של פלחי תפוזים ובקערית נוספת של חרדל - ויש ארוחה. שמן השומשום הכהה מומלץ - אך אפשר להמירו בשמן רגיל.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

1/2 ק"ג חזה עוף, חתוך לרצועות

2 כפות שמן שומשום

לקישוט ולתיבול:

קעריות עם "פילה" תפוז או קלמנטינה, חרדל ועלי ארוגולה (או חסה) קצוצים (לא חובה)

לרוטב:

1 כפית סוכר

1 כפית יין סאקה, או יין לבן חצי יבש

2 כפות רוטב טריאקי

קליפה מגוררת מתפוז אחד

1/2 בצל קצוץ

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, משרים בה את נתחי העוף 15 דקות, או יותר. מוודאים שהאורז מוכן.

2. מחממים ווק עד שהוא לוהט ומוסיפים את שמן השומשום ומיד את נתחי העוף.

3. מקפיצים בווק הלוהט 5 דקות, ומגישים עם האורז והעלים, התפוזים והחרדל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות