מרק ירקות עם גריסים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק ירקות עם גריסים

מרק עשיר ומחמם ב-95 קלוריות למנה בלבד

8 מנות דרגת קושי: קל
מרק ירקות
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

3 קישואים פרוסים

3 גזרים מגוררים גס

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות

1 כרובית מפורקת לפרקים

2 כוסות פרחי ברוקולי

3 כפות גריסים

1 כף שמן

1 בצל קצוץ

12 כוסות מים (או ציר)

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בשמן בסיר גדול. מוסיפים את הירקות ובוחשים עד שיטוגנו קלות. מוסיפים את הגריסים והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל, ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה והגריסים רכים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות