מתכון |

מרק ירקות עם גריסים

מרק עשיר ומחמם ב-95 קלוריות למנה בלבד

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:8 מנות
מרק ירקות
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 3 קישואים פרוסים
  • 3 גזרים מגוררים גס
  • 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כרובית מפורקת לפרקים
  • 2 כוסות פרחי ברוקולי
  • 3 כפות גריסים
  • 1 כף שמן
  • 1 בצל קצוץ
  • 12 כוסות מים (או ציר)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בשמן בסיר גדול. מוסיפים את הירקות ובוחשים עד שיטוגנו קלות. מוסיפים את הגריסים והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל, ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה והגריסים רכים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ