מרק קרופניק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק קרופניק

מרק פולני קלאסי עם גריסי פנינה, תפוחי אדמה ופטריות שמפניון

10 מנות דרגת קושי: קל
מרק
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי כוס גריסי פנינה קטנים

3-2 כוסות פטריות שמפיניון טריות חתוכות

10 כוסות מים רותחים

3 גזרים מגוררים גס

1 שורש פטרוזיליה חתוך לפרוסות דקות

1 שורש סלרי חצוי וחתוך לפרוסות

1 כף שמן

מלח ופלפל לפי הטעם

לקישוט: גרעיני דלעת קלויים

הוראות הכנה

בסיר טפלון גדול מאדים בשמן את הבצל ומוסיפים את ירקות השורש, הפטריות והגזר המגורר. ממשיכים לאדות. מוסיפים מים רותחים ולאחר מכן את הגריסים. מוסיפים תבלינים. מבשלים כשעה בסיר מכוסה על אש קטנה.

לקישוט ניתן לפזר מעט גרעיני דלעת קלויים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות