מתכון |

מרק קרופניק

מרק פולני קלאסי עם גריסי פנינה, תפוחי אדמה ופטריות שמפניון

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:10 מנות
זמן בישול:שעה
צילום: תומר אפלבאום

תגיות קשורות:

רכיבים

  • 1 בצל גדול קצוץ

  • 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות

  • חצי כוס גריסי פנינה קטנים

  • 3-2 כוסות פטריות שמפיניון טריות חתוכות

  • 10 כוסות מים רותחים

  • 3 גזרים מגוררים גס

  • 1 שורש פטרוזיליה חתוך לפרוסות דקות

  • 1 שורש סלרי חצוי וחתוך לפרוסות

  • 1 כף שמן

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • לקישוט: גרעיני דלעת קלויים

הוראות הכנה

בסיר טפלון גדול מאדים בשמן את הבצל ומוסיפים את ירקות השורש, הפטריות והגזר המגורר. ממשיכים לאדות. מוסיפים מים רותחים ולאחר מכן את הגריסים. מוסיפים תבלינים. מבשלים כשעה בסיר מכוסה על אש קטנה.

לקישוט ניתן לפזר מעט גרעיני דלעת קלויים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ