מתכון לפיצלוואח: פיצה מלוואח של לייזה פאנלים

לכל מי שמאס בפיצה-פיתה וחושב שהגיע הזמן לטריק חדש - חשבתם מה יקרה אם נשדך בין פיצה איטלקית למלוואח תימני? בדיוק, פיצה מלוואח או בקיצור - פיצלוואח קטלני. מתכון של לייזה פאנלים מתוך הספר: "קל, קל, קל"

לייזה פאנלים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לייזה פאנלים
דירוג הגולשים
1 כוכבים
דרגת קושי:קל
פיצלוואח של לייזה פאנליםצילום: גיא בהר וחגית ביליה

תגיות:

רכיבים

  • 1 עיגול בצק מלוואח
  • 2 כפות קטשופ
  • 1 כדור מוצרלה טרייה, חתוך לפרוסות או 70 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 1 כף שמן זית
  • עלי בזיליקום לקישוט
  • תוספות אפשריות: זיתים, עגבניות שרי, בזיליקום, תירס, פרמזן מגוררת

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.

מניחים בתבנית את עיגול הבצק. מורחים עליו את הקטשופ, מניחים את עיגולי המוצרלה או מפזרים את הגבינה המגוררת, ומעל מזלפים את כף השמן. אם רוצים תוספות, מסדרים גם אותן על הגבינה. 

מכניסים את התבנית לתנור ואופים כרבע שעה, או עד שהגבינה משחימה ומבעבעת. מפזרים מעל את עלי הבזיליקום וטורפים. 

אפשר לקרוץ מהבצק צורות שונות עם קורצני עוגיות, ומהן להרכיב פיצות קטנות. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ