מתכון

תבשיל חצילים עם תפוחי אדמה

תבשיל צמחוני קל להכנה שאפשר לטבען בקלות ולהחליף את השמנת החמוצה בטחינה

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות, 225 קלוריות למנה
חצילים

רכיבים

  • 2 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • 1 1/2 כוסות מים רותחים
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות שמנת חמוצה או טחינה

הוראות הכנה

במחבת טפלון גדולה מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ.

מוסיפים מים רותחים ותבלינים. מוסיפים את תפוחי האדמה והחצילים ומבשלים על אש נמוכה כשהמחבת מכוסה, חצי שעה או עד שהירקות רכים.

מגישים עם כף שמנת או טחינה ופטרוזיליה קצוצה.

תגובות