גבעולי סלרי ממולאים בעוף ואורז ברוטב סלרי ולימון

הסלרי לא שמור רק לקערת הסדר או לציר עוף - הוא גם יכול להפוך לשחקן מרכזי בתבשילים אביביים. כאן הוא הופך לממולא, ונכנס לסיר עם המון אפונה טרייה ולימון

יניב גור אריה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
 גבעולי סלרי ממולאים בעוף ואורז ברוטב סלרי ולימון
צילום: שרית גור אריה
יניב גור אריה, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות