חביתיות עם שיבולת שועל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חביתיות עם שיבולת שועל

12 חביתיות, 135 קלוריות לחביתית: לא תכינו?

12 חביתיות דרגת קושי: קל
שיבולת שועל
דרימסטיים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

כוס וחצי ריוויון

חצי כוס שיבולת שועל לבישול מהיר

1 ביצה

2 כפות שמן קנולה

רבע כוס קמח מזרעי פשתן

1 כוס קמח רגיל (לא תופח)

3 כפות סוכר לבן או חום

חצי כפית מלח

1 כפית קינמון

חצי כפית אבקת סודה לשתייה

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הריוויון ושיבולת שועל. משאירים לעשר דקות עד ששיבולת השועל תספוג את הנוזלים. מוסיפים ביצה ושמן ובוחשים היטב.

בקערה גדולה אחרת שמים קמח רגיל, קמח מזרעי פשתן, סוכר, מלח, קינמון וסודה לשתייה. מערבבים היטב. מוסיפים את תערובת שיבולת השועל והריוויון ובוחשים היטב עד שתיווצר תערובת חלקה. משמנים קלות מחבת טפלון ומשתמשים ברבע כוס מהעיסה לכל חביתית. מטגנים על אש בינונית עד גבוהה. הופכים את החביתיות כאשר הן מתחילות לבעבע (3-2 דקות) ומטגנים עד שהצד השני זהוב-חום.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות