בטטות אפויות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בטטות אפויות

המתכון הכי קל בעולם לבטטות אפויות, טעימות וממכרות. רק 100 קלוריות למנה

10 מנות דרגת קושי: קל
בטטה אפויה
לימור לניאדו תירו
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 3

רכיבים

1 ק"ג בטטות מנוקות היטב (לא מקולפות)

1 כף שמן

1 בצל גדול פרוס

1 כפית קינמון

מלח ופלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה

מבשלים את הבטטות עד לריכוך (זהירות מבישול יתר). מוציאים ומצננים על מנת לפרוס אותן לפרוסות עבות.

מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה מטפלון או נייר אפייה במעט שמן  ומסדרים את הבטטות.

במחבת טפלון מטגנים את הבצל בכף שמן עד להזהבה קלה. מפזרים את הבצל מעל הבטטות. מתבלים במלח, פלפל וקינמון. אופים עד שהבטטות משחימות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות