מתכון: בטטות אפויות

המתכון הכי קל בעולם לבטטות בתנור, טעימות וממכרות. רק 100 קלוריות למנה

חנה גרשוני
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:10 מנות
זמן בישול:30
בטטה אפויה

תגיות:

רכיבים

  • 1 ק"ג בטטות מנוקות היטב (לא מקולפות)
  • 1 כף שמן
  • 1 בצל גדול פרוס
  • 1 כפית קינמון
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה

מבשלים את הבטטות עד לריכוך (זהירות מבישול יתר). מוציאים ומצננים על מנת לפרוס אותן לפרוסות עבות.

מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה מטפלון או נייר אפייה במעט שמן  ומסדרים את הבטטות.

במחבת טפלון מטגנים את הבצל בכף שמן עד להזהבה קלה. מפזרים את הבצל מעל הבטטות. מתבלים במלח, פלפל וקינמון. אופים עד שהבטטות משחימות.

תגובות