שלוליות גבינה קלות ומעולות בשלושה מרכיבים

קצת מרכיבים, כמה ערבובים וחמש דקות - זה כל מה שצריך בשביל להכין את המתכון הפשוט-נפלא הזה שבבסיסו גבינה והכי כיף לשדרג ולגוון, לתינוקות ומבוגרים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
התינוקות (והוריהם) ייטרפו בשניות, שלוליות גבינהצילום: רוני קשמין

רכיבים

  • 3 כפות גבינה לבנה (או שמנת חמוצה או יוגורט)

  • 1.5 כפות קמח (או קורנפלור)

  • 1 ביצה

  • מעט שמן או חמאה, לטיגון

  • אפשרויות לגיוון: חופן פטל טרי, אוכמניות, כפית סילאן, מייפל או סוכר וקינמון

הוראות הכנה

בקערה, מערבבים את כל החומרים.

מחממים מחבת על להבה בינונית, משמנים עם מעט שמן או חמאה ובאמצעות כף, יוצקים במחבת החמה שלוליות גבינה קטנות מהבלילה, במרווחים זו מזו.  

מטגנים כל "שלולית" כשתי דקות, עד הזהבה, הופכים ומטגנים כשתי דקות נוספות את הצד השני ומסירים מהאש.  

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ