מתכון

פשטידת בצלים

פשטידה מכמה סוגי בצלים, קלה ומהירה להכנה

חנה גרשוני
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
פשטידת בצלים
פשטידת בצליםצילום: דרימסטיים

רכיבים

הוראות הכנה

חותכים את כל הבצלים לפרוסות רוחביות.

מאדים, תוך כדי ערבוב, במחבת טפלון גדולה בשתי כפות שמן - עד שהבצלים מזהיבים.

מערבבים את שאר החומרים בקערה, מוסיפים את הבצלים ומערבבים היטב. אם העיסה נוזלית מדי הוסיפו עוד כף קמח.

מרפדים בנייר אפייה תבנית בגודל 30X30 ס"מ או תבנית פאי עגולה.

שופכים את התערובת לתבנית ואופים ב-180 מעלות עד שהחלק העליון מזהיב.

בודקים בעזרת קיסם שהחלק הפנימי אפוי גם הוא.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ