פשטידת בצלים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת בצלים

פשטידה מכמה סוגי בצלים, קלה ומהירה להכנה

דרגת קושי: קל
פשטידת בצלים
דרימסטיים
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 בצלים לבנים גדולים

2 בצלים סגולים גדולים

2 כרישות שלמות

5 בצלים ירוקים שלמים

1 צרור עירית

1 גביע גבינה לבנה רכה 5%

1 גביע קוטג' 5%

4 ביצים

2 כפות שמן

3 כפות אבקת מרק בצל (לא חובה) או 3 כפות קמח (גם לא חובה)

אגוז מוסקט מגורר לפי הטעם

מלח ופלפל

הוראות הכנה

חותכים את כל הבצלים לפרוסות רוחביות.

מאדים, תוך כדי ערבוב, במחבת טפלון גדולה בשתי כפות שמן - עד שהבצלים מזהיבים.

מערבבים את שאר החומרים בקערה, מוסיפים את הבצלים ומערבבים היטב. אם העיסה נוזלית מדי הוסיפו עוד כף קמח.

מרפדים בנייר אפייה תבנית בגודל 30X30 ס"מ או תבנית פאי עגולה.

שופכים את התערובת לתבנית ואופים ב-180 מעלות עד שהחלק העליון מזהיב.

בודקים בעזרת קיסם שהחלק הפנימי אפוי גם הוא.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות