סלט ירוק ורוקפור

סלט ירוק שהוא חגיגה שלמה: פירות, אגוזים, דבש, חומץ בלסמי וגבינה כחולה

אילן חפץ, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אילן חפץ, שף אורח
סלט דה פורטה ורוקפור של שף אילן חפץ.צילום: צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: טליה גון־אסיף

רכיבים

חומרים לסלט:

  • אפרסק חתוך לחתיכות גסות

  • שזיף חתוך לחתיכות גסות

  • חופן בזיליקום

  • חופן עלי בייבי

  • ½ ראש חסה העלים מופרדים וקרועים לקרעים

  • 100 גרם גבינת רוקפור מפוררת ביד

  • חופן אגוזי מלך

חומרים לרוטב:

  • 200 מ"ל (ככוס) שמן זית

  • 50 מ"ל (כארבע כפות) חומץ בלסמי

  • 100 מ"ל (שליש כוס) דבש

  • מלח לפי הטעם

  • פלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

הכנת רוטב:

מערבבים היטב בקערה או בצנצנת את כל חומרי הרוטב.

הרכבת סלט:

מעבירים לקערת הגשה את כל הפירות והירקות, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים. מפזרים את הגבינה מעל ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ