קרוסטיני קממבר וצ'אטני עגבניות עם חרדל דיז'ון

מנת אירוח קלאסית שהכי קל לתקתק: פרוסות בגט קלוי עם גבינת קממבר צלויה וממרח עגבניות

מאיר עזר וניב כהן, שפים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מאיר עזר וניב כהן, שפים אורחים
קרוסטיני קממבר וצ'אטני עגבניות עם חרדל דיז'ון של ניב כהן ומאיר עזר.צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: טליה גון אסיף

רכיבים

  • 1 קופסת עגבניות משומרות (400 גרם)

  • 4 כפות חומץ בן יין אדום

  • 4 כפות סוכר חום

  • חצי כפית מלח

  • 2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים

  • 1 שן שום פרוסה

  • חצי פלפל חריף אדום קצוץ

  • 250 גרם גבינת קממבר

  • 1 בגט חתוך לאורכו לשניים

  • שמן זית לזילוף

  • 10 עלי בזיליקום

הוראות הכנה

הכנת צ'אטני העגבניות:

מכניסים לסיר את החומץ, העגבניות, הסוכר, המלח, הפלפל החריף והשום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבעבוע עדין ומבשלים כרבע שעה. לאחר שמורידים מהאש מוסיפים את החרדל.

הכנת הקרוסטיני:

מסדרים את חצאי הבגט על תבנית ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. קולים בתנור בחום של 180 מעלות לכ-7 דקות.

הרכבת המנה:

מורחים את הצ'אטני על הבגט הקלוי, ומעל מניחים פרוסה של קממבר. מחזירים לתנור לשלוש דקות. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מגישים חם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ