רויאל פטריות מיובשות

רויאל זה לא רק המלית של הקיש, אלא גם יחידה של קרם אפוי המזכיר פלאן במרקמו ומתאים במיוחד להוספה במרכז קערת הקונסומה, או מרק צח אחר. עם מעט פטריות מורל ואפונים ירוקים, מתקבלת מנה מפוסלת ומרשימה

חגי לרנר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רויאל פטריות מיובשות.
חגי לרנר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
40 דקות

.

רכיבים

  • 120 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה 15%

  • 120 מ"ל מי השריית פטריות פורצ'יני מיובשות

  • 1 כפית שטוחה מלח דק

  • 2 ביצים

  • 2 חלמונים

הצעת הגשה:

  • מרק צח

  • מעט פטריות מורל

  • אפונים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-120 מעלות.

טורפים את כל החומרים יחד בקערה ומעבירים לקוקוטים קטנים או לתבניות מאפינס נמוכות מסיליקון (של 80 מ"ל לערך) משומנות היטב.

אופים בתבנית עם מים חמים (בן מארי) כ-25 דקות עד התייצבות.

מצננים 15 דקות ומשחררים מהתבנית בעזרת סכין חד.

הצעת הגשה:

ממקמים רויאל בכלי הגשה, יוצקים סביבו מרק צח, מוסיפים מספר פטריות מורל ואפונים, ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ