לביבות דלעת משגעות

לביבות בטטה כבר טעמנו, עכשיו זה הזמן לנסות את הדלעת

אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורלי פלאי ברונשטיין
לביבות דלעת.צילום: יסמין ואריה

רכיבים

  • 500 גרם דלעת קלופה

  • 3 חלבונים

  • קורט קמח

  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

  • מלח

  • פלפל

  • אגוז מוסקט

  • זעפרן

לטיגון:

  • שמן

הוראות הכנה

מגררים את הדלעת בפומפיה לשערות דקות.

מקציפים את החלבונים לקצף רך ומוסיפים קמח, גבינה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וזעפרן.

מחממים שמן לטיגון.

מקפלים את הדלעת לתוך קצף החלבונים.

בעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים עד להשחמה. מעבירים לנייר סופג ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ