לביבות דלעת משגעות
לביבות בטטה כבר טעמנו, עכשיו זה הזמן לנסות את הדלעת
אורלי פלאי ברונשטיין
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
2.5 כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
10 דקותלביבות דלעת.צילום: יסמין ואריה
רכיבים
500 גרם דלעת קלופה
3 חלבונים
קורט קמח
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
זעפרן
לטיגון:
שמן
הוראות הכנה
מגררים את הדלעת בפומפיה לשערות דקות.
מקציפים את החלבונים לקצף רך ומוסיפים קמח, גבינה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וזעפרן.
מחממים שמן לטיגון.
מקפלים את הדלעת לתוך קצף החלבונים.
בעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים עד להשחמה. מעבירים לנייר סופג ומגישים.