ברוסקטות עם פטריות כבושות וקרעי מוצרלה

פטריות כבושות הולכות נהדר על פרוסת לחם טוב, כאן הוספנו להן גם ממרח בצל ירוק ומעט גבינה

סבינה ולדמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ברוסקטות עם פטריות כבושות וקרעי מוצרלה.
סבינה ולדמן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
20 דקות

בשרניות, חמצמצות והולכות נהדר עם כוס משקה, על פרוסת לחם טוב או בתוך סלט. הבונוס: להבדיל מפטריות טריות – הכבושות נשמרות המון זמן (עד שלושה חודשים). אז קחו כמה צנצנות, מלאו אותן בתערובת פטריות, הוסיפו חומרי טעם ותקבלו תוספת מרשימה למזווה וגם מתנה יפהפייה וטעימה לחברים קרובים.

רכיבים

  • 4 פרוסות בגט בעובי 2 ס”מ

  • 2 כפות שמן זית

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

  • 2 כדורי מוצרלה קרועים ביד לשישיות

  • 10 פטריות כבושות חצויות ו-2 כפיות מנוזלי התחמיץ

לממרח בצל ירוק:

  • 1/2 צרור בצל ירוק שטוף

  • 2 כפות מיונז

הוראות הכנה

הכנת ממרח הבצל הירוק:

חולטים בצלים בשפע מים רותחים ומומלחים במשך דקה ומעבירים לקערה עם מי קרח לשתי דקות. מעבירים למסננת ל-10 דקות.

פורסים גס את הבצל החלוט וטוחנים בעזרת מעבד מזון יחד עם מיונז לתערובת חלקה. הממרח יישמר עד יומיים במקרר.

הרכבת הברוסקטות:

מזלפים שמן זית על פרוסות בגט ומתבלים במלח ופלפל.

מחממים מחבת ברזל וקולים את פרוסות הבגט דקה מכל צד עד לקבלת סימני חריכה.

מורחים כפית גדושה של ממרח בצל על כל פרוסת בגט, מסדרים מעל 2-3 קרעי מוצרלה ומפזרים פטריות. אפשר לזלף מעט מנוזלי התחמיץ.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ