ריזוטו פארידה ותרד

שפית לילה גראבלי משדרגת את הריזוטו האיטלקי עם טאץ' ים תיכוני

לילה גראבלי, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לילה גראבלי, שפית אורחת
ריזוטו פארידה ותרד של שפית לילה גראבלי.צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

רכיבים

  • 200 גרם אורז לריזוטו ארבוריו

  • 1/2 בצל קצוץ דק

  • 1/2 בצל סגול חתוך לקוביות

  • 2 שיני שום פרוסות

  • 1 כפית חמאה

  • 1/2 כוס ציר דגים או ציר ירקות

  • 200 גרם פילה פארידה (אפשר גם פילה לברק) חתוך לחתיכות

  • חופן תרד ללא גבעול

  • 1 כפית זרעי כוסברה

  • 1/4 כפית קארי כתום

  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם

הוראות הכנה

מטגנים את הבצלים והשום עם החמאה, מוסיפים את הריזוטו ומערבבים על אש נמוכה. מוסיפים את הציר בהדרגתיות ומערבבים.

מוסיפים את חתיכות הפארידה, התרד וזרעי הכוסברה (רצוי לא לערבב את הריזוטו יותר מדי ולתת לדגים "לנוח" במחבת). מבשלים ארבע דקות ומוסיפים את הקארי. מערבבים מעט ומגישים את המנה במחבת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ