גווקאמולי אבוקדו ורימונים

מי לא אוהב גווקאמולי? הוספנו לממרח המקסיקני רימונים והפכנו אותו לשלנו. הולך נהדר עם טוסט מוזהב בתנור

שי לי ליפא
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שי לי ליפא
גווקאמולי אבוקדו-רימונים.צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

רכיבים

  • 2 אבוקדו בשלים קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 ס"מ

  • 1/2 כוס גרגירי רימון

  • 2 כפות עירית קצוצה

  • 2-3 כפות מיץ לימון

  • 1 כפית טבסקו

  • קורט מלח

  • קורט פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ