סביצ'ה שאלוט עם גוואקמולי

אם אתם מתעצלים להכין גווקאמולי, אפשר לחתוך את האבוקדו לקוביות ולערבב בעדינות עם שאר המרכיבים, לפני התיבול

חנוך שכטר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חנוך שכטר, שף אורח
סביצ'ה שאלוט עם גוואקמולי של שף חנוך שכטר.צילום: אליענה גולומב. סטיילינג: תמר מרקוביץ

רכיבים

  • 200 גרם דג ים נקי מעור, מעצמות ומקשקשים

  • 4 עגבניות

  • 2 בצלי שאלוט

  • עלים מעשרה גבעולי כוסברה

  • 1 לימון

  • 1 אבוקדו

  • שמן זית

  • מלח גס

הוראות הכנה

1. חותכים את הדג לקוביות בגודל 1x1 ס"מ ומעבירים לקערת ערבוב.

2. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 1x1 ס"מ ומוסיפים לקערה. קוצצים את הבצל והכוסברה ומוסיפים לקערה.

3. מתבלים במיץ מחצי לימון, בשמן זית ובמלח גס ומערבבים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר.

4. הכנת גוואקמולי: טוחנים במעבד מזון את האבוקדו עם שמן זית, מיץ מחציו השני של הלימון ומלח, עד קבלת מרקם חלק.

5. הרכבת המנה: מורחים גוואקמולי בצלחת שטוחה ומניחים במרכזה מתערובת הסביצ'ה המקוררת. ניתן לקשט במעט עלי כוסברה.

הצעת הגשה נוספת, במקום גוואקמולי: חותכים את האבוקדו לקוביות ומערבבים בעדינות עם שאר המרכיבים, לפני התיבול.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ