מרענן חך: מרק מנגו אסיאתי

פצצה של טעמי חמוץ-חריף-מתוק – מרק מרענן נפלא בין המנות. הוא לא נועד לשתייה בקערית אלא כלגימה קטנה ומצננת

אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורלי פלאי ברונשטיין
מרק מנגו אסיאתי.צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

רכיבים

  • 2 כוסות (כ-2 מנגו בינוניים) קוביות מנגו

  • 5 גבעולי בזיליקום מופרדים לעלים

  • 1/2 כוס מיץ לימון סחוט

  • 5 גבעולי נענע מופרדים לעלים

  • 1-2 כפות (או לפי הטעם) סוכר

  • 1 כפית גדושה ג’ינג’ר מגורר

  • 1/2 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות

  • 1/3 כוס חלב קוקוס

  • 2 כוסות מים

להגשה:

  • רצועות דקות של מלפפונים (ז'וליינים)

  • שמן צ׳ילי (לא חובה)

הוראות הכנה

1. טוחנים את כל החומרים במעבד מזון ומקררים כשלוש שעות לפחות.

2. מוציאים מהמקרר, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים קר מאוד עם מלפפונים וזילופי שמן צ’ילי.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ