סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, אבוקדו ונבטים

מתיחת פנים קיצית וחריפה לסלט תפוחי האדמה הקלאסי

רות אוליבר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רות אוליבר
סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, אבוקדו ונבטים.צילום: אילן נחום | סגנון: אוריה גבע

רכיבים

  • 10-12 תפוחי אדמה ננסיים מבושלים, קרים וחצויים

  • 2 אבוקדו בשלים חתוכים לקוביות

  • 1/2 סלסילה נבטי שעועית (עבים)

  • 1 בצל סגול גדול פרוס

  • 1 פלפל אדום חריף קצוץ

  • 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה

  • 100 גרם סלמון מעושן פרוס

לווינגרט:

  • 100 מ"ל (1/2 כוס פחות ½1 כפות) שמן זית

  • 2 כפות מיץ לימון מיץ לימון טרי

  • 1 כף חרדל

  • 1 כפית דבש

  • מלח

  • פלפל שחור

  • 1 בצל סגול קטן, קצוץ דק

  • 4 כפות חומץ בן יין אדום או חומץ שרי

הוראות הכנה

1. מערבלים בבלנדר את כל חומרי הרוטב.

2. מערבבים את חומרי הסלט למעט הסלמון בקערה עם הרוטב ומערבבים.

3. מניחים את פרוסות הסלמון המעושן מעל ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ