אטריות עם כרוב מטוגן

מתכון מפתיע לכרוב עם פטנט במינימום מרכיבים שמפיק תבשיל בעל טעם עמוק ומענג

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אטריות עם כרוב מטוגן של אורלי פלאי-ברונשטיין.
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
40 דקות

גיוונים:

1. מחליפים את הכרוב הלבן בכרוב סגול.

2. מחליפים את הכרוב ב-4 בצלים קצוצים.

3. מוסיפים 1/2 כוס שמנת מתוקה לסיר יחד עם האטריות ומצמצמים יחד. מוותרים על השמנת החמוצה בהגשה.

רכיבים

  • 1 כרוב לבן

  • מלח

  • פלפל שחור טחון

  • ¼ כוס שמן או 50 גרם חמאה

  • 1 חבילה (250 גרם) אטריות ביצים מרובעות

  • שמנת חמוצה, להגשה (לא חובה)

הוראות הכנה

1. קוצצים את הכרוב דק-דק במעבד מזון, מפזרים מלח ומניחים ל-30 דקות לפחות, כדי שהכרוב יגיר נוזלים. סוחטים היטב.

2. מחממים סיר רחב עם שמן או חמאה. מוסיפים את הכרוב, מפלפלים ומטגנים אותו לאט-לאט על להבה נמוכה 20-30 דקות תוך כדי ערבוב עד שמתקבל מעין קונפי כרוב, שנראה כמו הרבה בצל מטוגן.

3. בינתיים מבשלים אטריות ביצים בסיר עם שפע מי מלח רותחים ומסננים.

4. מעבירים את אטריות הביצים לסיר עם הכרוב ובוחשים יחד כמה דקות. מגישים עם שמנת חמוצה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ