טוט מן: פרוסות רולים במילוי דג עם עשבי תיבול

דג לבן עטוף ברולים של עלי סיגר תאילנדים

סוואלי אלדר, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סוואלי אלדר, שפית אורחת
טוט מן -פרוסות רולים במילוי דג עם עשבי תיבול וממרח קארי של שפית סוואלי אלדר.צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

רכיבים

  • 2 כוסות דג לבן טחון (לברק או דניס)

  • 1 כף משחת קארי אדום או 2 כפות רוטב קארי אדום

  • 1 ביצה

  • 1/2 כוס שעועית ירוקה חתוכה

  • 1 כף קפיר ליים קצוץ

  • 1 כפית מלח

  • 1 כפית סוכר

לרולים:

  • 5 עלי סיגר

  • שמן סובין אורז מזוכך לטיגון (או כל שמן אחר לטיגון)

הוראות הכנה

1. הכנת המילוי: מערבבים את כל מרכיבי המילוי ומניחים בצד 20 דקות.

2. הכנת הסיגרים: באמצע כל עלה סיגר מניחים מהתערובת ומגלגלים כמו רול (בקוטר של 3-4 ס"מ). מאדים את הסיגרים כ-20 דקות. מניחים לקירור.

3. אחרי שהסיגרים התקררו חותכים אותם לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מטגנים את הפרוסות בשמן חם ומגישים מיד. ניתן לקשט במלפפון חתוך לגפרורים, צ'ילי קצוץ ופטרוזיליה, ולזלף מעט רוטב צ'ילי מתוק.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ