כריכי אנטיפסטי בצלצלי פנינה צבעוניים
משחק קולינרי יצירתי עם בצלצלי פנינה צבעוניים שהופכים לתוספת נפלאה לכריכים
אסף מיזלס, שף אורח
אסף מיזלס, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
25 דקותכריכי אנטיפסטי בצלצלי פנינה צבעוניים של שף אסף מיזלס.צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
רכיבים
2 שקיות בצלצלים צבעוניים
4 פרוסות לחם כפרי
200 גרם גבינת עזים
4 פרוסות סלמון מעושן (כ-30 גרם כל פרוסה)
50 מ"ל שמן זית
1 כף סילאן
2 גבעולי תימין
קורט מלח
קורט פלפל שחור
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים את הבצלצלים וחוצים כל אחד מהם לשניים.
2. מערבבים בקערה את הבצלצלים עם שמן זית, מלח, פלפל, דבש תמרים ותימין. אופים את הבצלים כ-15 דקות בתנור ומצננים.
3. מורחים את גבינת העזים על פרוסות הלחם, ומניחים פלחי בצלים צלויים על כל פרוסה. מעל מניחים את הסלמון המעושן ומקשטים בבצל ירוק.