כריכי אנטיפסטי בצלצלי פנינה צבעוניים

משחק קולינרי יצירתי עם בצלצלי פנינה צבעוניים שהופכים לתוספת נפלאה לכריכים

אסף מיזלס, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אסף מיזלס, שף אורח
כריכי אנטיפסטי בצלצלי פנינה צבעוניים של שף אסף מיזלס.צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

רכיבים

  • 2 שקיות בצלצלים צבעוניים

  • 4 פרוסות לחם כפרי

  • 200 גרם גבינת עזים

  • 4 פרוסות סלמון מעושן (כ-30 גרם כל פרוסה)

  • 50 מ"ל שמן זית

  • 1 כף סילאן

  • 2 גבעולי תימין

  • קורט מלח

  • קורט פלפל שחור

  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים את הבצלצלים וחוצים כל אחד מהם לשניים.

2. מערבבים בקערה את הבצלצלים עם שמן זית, מלח, פלפל, דבש תמרים ותימין. אופים את הבצלים כ-15 דקות בתנור ומצננים.

3. מורחים את גבינת העזים על פרוסות הלחם, ומניחים פלחי בצלים צלויים על כל פרוסה. מעל מניחים את הסלמון המעושן ומקשטים בבצל ירוק.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ