רול שייטל טרי ורך

נאגה מאקי שייטל, רול של שייטל טרי, רך ומיושן, ממולא בבצל ירוק. מגלגלים, עוטפים ומקפיאים. מטגנים בשמן עמוק טיגון קצר ויש לכם רול של מסעדה, בבית

גיא פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיא פרץ
נגה מאקי שייטל.צילום: ריאן

רכיבים

  • 200 גרם נתח שייטל טרי מיושן ופרוס בעובי 3 מ”מ

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס דק

  • 10 גבעולי בצל ירוק

  • 4 כפות רוטב טריאקי

לטיגון עמוק:

  • שמן

הוראות הכנה

1. מניחים את פרוסות הבשר בצפיפות על ניילון נצמד ומתבלים. מניחים חמישה גבעולי בצל ירוק בקצה כל גליל ומגלגלים צפוף ומהודק. מקפיאים כשעתיים.

2. מחממים שמן לטיגון עמוק.

3. מסירים את הניילון הנצמד ומטגנים כדקה בשמן עמוק וחם (הבשר צריך להיות מדיום רייר). פורסים על צלחת הגשה ומגישים עם טריאקי.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ