רול שייטל טרי ורך
נאגה מאקי שייטל, רול של שייטל טרי, רך ומיושן, ממולא בבצל ירוק. מגלגלים, עוטפים ומקפיאים. מטגנים בשמן עמוק טיגון קצר ויש לכם רול של מסעדה, בבית
גיא פרץ
גיא פרץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
2:15 שעותנגה מאקי שייטל.צילום: ריאן
רכיבים
200 גרם נתח שייטל טרי מיושן ופרוס בעובי 3 מ”מ
מלח
פלפל שחור גרוס דק
10 גבעולי בצל ירוק
4 כפות רוטב טריאקי
לטיגון עמוק:
שמן
הוראות הכנה
1. מניחים את פרוסות הבשר בצפיפות על ניילון נצמד ומתבלים. מניחים חמישה גבעולי בצל ירוק בקצה כל גליל ומגלגלים צפוף ומהודק. מקפיאים כשעתיים.
2. מחממים שמן לטיגון עמוק.
3. מסירים את הניילון הנצמד ומטגנים כדקה בשמן עמוק וחם (הבשר צריך להיות מדיום רייר). פורסים על צלחת הגשה ומגישים עם טריאקי.