טמארי סושי

השף מאסאקי סוגיסאקי ממסעדת דיינינגס מלמד להכין את סושי הבית, על בסיס דג פארידה

מאסאקי סוגיסאקי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מאסאקי סוגיסאקי, שף אורח
טמארי סושי של שף מאסאקי סוגיסאקי.צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: מורן אגסי

רכיבים

  • 2 עלי שיסו (מעין בזיליקום יפני, להשיג בשווקים ולעתים אצל מגדלים כגון עלה עלה)

  • 2 גרם שומשום

  • 300 גרם אורז לסושי מבושל

  • 50 גרם פילה נא פארידה

  • מלח לתיבול

  • ווסאבי

הוראות הכנה

1. הכנת האורז: חותכים את עלי השיסו לחתיכות קטנות. מערבבים עם השומשום ואורז הסושי.

2. הכנת ההדג: חותכים את הפארידה לארבע חתיכות של כ-12 גרם כל אחת. מתבלים בעדינות במלח וממתינים שש דקות.

3. הכנת הסושי: מניחים אחת מארבע חתיכות הדג על חתיכה קטנה של ניילון נצמד.

4. מורחים כמות קטנה של ווסאבי לאורך הדג. מניחים 15 גרם אורז מעל הדג ומורחים לאורכו באופן שווה.

5. אוספים את קצוות הניילון הנצמד מסביב לדג והאורז ויוצרים כדור קטן.

6. מסובבים את קצה הניילון הנצמד להידוק כדור הדג.

7. מניחים במקרר כשלוש דקות. מסירים את הניילון הנצמד, מקשטים בווסאבי ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ