בצלי שאלוט אפויים עם יוגורט עזים, בזיליקום ובלסמי
מנה בריאה וקלה עם טעמים רעננים
אוהד קורי
אוהד קורי
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
30 דקותבצלי שאלוט אפויים עם יוגורט עיזים, בזיליקום ובלסמי של שף אוהד קורי.צילום: שרית גופן
רכיבים
12 בצלי שאלוט
400 גרם יוגורט עזים
8 עגבניות שרי
4 עלי בזיליקום
למרינדה:
2 כפות שמן זית
1 כף דבש
1 כפית חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומכניסים לתוכה את בצלי השאלוט.
מחממים תנור ל-160 מעלות ואופים את הבצלים 15-20 דקות.
בזמן האפייה חותכים את העגבניות לרבעים, מוסיפים את הבזיליקום, מתבלים בשמן זית, בלסמי, מלח ופלפל.
הרכבת המנה:
בכל צלחת שמים כף הגשה גדושה יוגורט עזים, מעל מניחים שלושה בצלי שאלוט ומעל הכל מתערובת הסלט, ומגישים.