בצלי שאלוט אפויים עם יוגורט עזים, בזיליקום ובלסמי

מנה בריאה וקלה עם טעמים רעננים

אוהד קורי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אוהד קורי
בצלי שאלוט אפויים עם יוגורט עיזים, בזיליקום ובלסמי של שף אוהד קורי.צילום: שרית גופן

רכיבים

  • 12 בצלי שאלוט

  • 400 גרם יוגורט עזים

  • 8 עגבניות שרי

  • 4 עלי בזיליקום

למרינדה:

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 כף דבש

  • 1 כפית חומץ בלסמי

  • מלח

  • פלפל שחור

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי המרינדה ומכניסים לתוכה את בצלי השאלוט.

מחממים תנור ל-160 מעלות ואופים את הבצלים 15-20 דקות.

בזמן האפייה חותכים את העגבניות לרבעים, מוסיפים את הבזיליקום, מתבלים בשמן זית, בלסמי, מלח ופלפל.

הרכבת המנה:

בכל צלחת שמים כף הגשה גדושה יוגורט עזים, מעל מניחים שלושה בצלי שאלוט ומעל הכל מתערובת הסלט, ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ