מנה מרשימה בחמש דקות: סשימי אינטיאס עם סברס

מתכון קיצי, מרענן ומהיר הכנה שמשלב דג נא, פרי עונה וצ'ילי חריף

אלרן בוזגלו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אלרן בוזגלו, שף אורח
סשימי אינטיאס עם סברס וצ'ילי חריף של שף אלרן בוזגלוצילום: אפרת ליכטנשטט

רכיבים

  • 150 גרם אינטיאס

  • 1 סברס שלם

  • 1 פלפל צ'ילי

  • 1 כפית יוזו (חומץ הדרים יפני)

  • 1 כפית סויה

  • 1 כפית שמן שומשום

  • חופן עלי כוסברה

הוראות הכנה

מפלטים את דג האינטיאס מעורו וחותכים רצועות בעובי של חצי ס"מ.

חותכים את הסברס לקוביות ואת הצ'ילי לעיגולים קטנים ודקים.

מתבלים ביוזו, בסויה, בשמן שומשום ובעלי כוסברה טריים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ