סשימי של השף שגב משה

מנת סשימי קיצית, קלה להכנה ומרעננת עם ירוקים ופלפלים

שגב משה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שגב משה, שף אורח
סשימי ירוקים עם פלפלים של שף שגב משה.צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

רכיבים

  • 10 פלפלים קטנטנים צבעוניים מטוגנים בשמן עמוק עד קבלת גוון זהוב

  • חופן עלי רוקט

  • 200 גרם פילה דג טרי, פרוס לסשימי

לתערובת הקצוצה:

  • 1 כפית כוסברה קצוצה דק

  • 1 כפית שמיר קצוץ דק

  • 1 חופן פרחי כרובית קצוצים דק

  • מיץ סחוט משני לימונים

  • 1/4 כוס שמן זית

  • 2 קורט מלח גס

הוראות הכנה

מניחים בצלחת הגשה את הפלפלים המטוגנים והרוקט, ומניחים לצדם את פרוסות הדג.

מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי התערובת הקצוצה.

רגע לפני ההגשה מניחים את התערובת על כל פרוסת דג, מפזרים מלח גס ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ