סלט ביצים עם ברוקולי ובוטנים במיו-קארי

ההשראה לסלט באה מהגאדו-גאדו. יש המון דרכים להפוך סלט ביצים לחגיגה

רות אוליבר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט ביצים וברוקולי
רות אוליבר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
10 דקות

ההשראה לסלט באה מהגאדו-גאדו.יש המון דרכים להפוך סלט ביצים לחגיגה. הגרסאות שלנו עוברות דרך מטבחי רוסיה, הודו, אינדונזיה ואיטליה.

רכיבים

  • 1 ראש ברוקולי גדול מפורק לפרחים קטנים

  • 6 ביצים קשות פרוסות

  • 100 גרם בוטנים מטוגנים או קלויים

  • 2 תפוחי אדמה מבושלים וחתוכים לקוביות בגודל 1 ס”מ

  • 1 בצל סגול חתוך לרבעים ופרוס

  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:

  • 1/4 כוס שמן תירס

  • 5 כפות מיץ לימון טרי

  • 1 כפית מלח

  • 2 שיני שום כתושות

  • 1/2 כפית אבקת קארי מדרס

  • 1 כפית חרדל דיז'ון חלק

  • 4 טיפות טבסקו

  • 3 כפות מיונז

הוראות הכנה

חולטים פרחי ברוקולי בסיר עם מי מלח רותחים 2-3 דקות עד שמתרככים אבל עדיין נגיסים. מעבירים למי קרח לעצירת הבישול. מסננים, מייבשים ומעבירים לקערה.

מוסיפים פרוסות ביצים, בוטנים, תפוחי אדמה, בצל ופטרוזיליה ומערבבים קלות.

הכנת הרוטב:

מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ