סשימי סלמון עם מלון ומלפפון

ההשקעה היחידה היא בחיתוך, שלא רק מעניק למנה מראה יפהפה, אלא גם אחראי לחוויה כיפית של המון טעמים בכל ביס

נעם דקרס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
נעם דקרס
סשימי סלמון עם מלון ומלפפון.צילום: shutterstock

רכיבים

  • 300 גרם פילה סלמון טרי ללא העור

  • 2 מלפפונים טריים וקשים

  • 1 כוס מלון חתוך לקוביות קטנטנות

  • 1 כף עירית קצוצה דק

  • 1 כפית ג'ינג'ר כבוש קצוץ דק

  • 1 כף שמן זית

  • מלח

להגשה:

  • 2 כפות רוטב סויה יפני

  • משחת ווסאבי

הוראות הכנה

פורסים סלמון לפרוסות אלכסוניות בעובי כ-1/4 ס"מ.

מניחים את הפרוסות על צלחת זכוכית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.

חוצים מלפפונים לאורכם, נפטרים מהגרעינים בעזרת כפית וחותכים למקלונים דקיקים בעזרת סכין חדה, קולפן ז'וליינים או מנדולינה. חותכים את המקלונים לקוביות קטנטנות.

מערבבים את קוביות המלון והמלפפון עם עירית, ג'ינג'ר כבוש, שמן זית ומלח.

מפזרים על הסלמון את סלט המלפפונים והמלון, מטפטפים מעל סויה ומגישים לצד משחת ווסאבי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ