אנדיב אפוי במילוי קינואה, חמוציות ועשבי תיבול

סירות אנדיב עם קינואה וחמוציות יוצרות מנה ראשונה מרשימה ונהדרת

אוהד קורי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אוהד קורי
אנדיב אפוי במילוי קינואה, חמוציות ועשבי תיבול של שף אוהד קורי. צילום: שרית גופן

רכיבים

  • 8 "סירות" (עלי) אנדיב

  • 300 גרם קינואה שחור-לבן מבושלת ומצוננת

  • 50 גרם חמוציות לא ממותקות

  • חופן עלי נענע, פטרוזיליה וכוסברה (כ-15 מכל סוג)

  • 2 כפות שמן זית

לרוטב עגבניות:

  • 4 עגבניות טריות חצויות

  • 6 עלי בזיליקום

  • 2 כפות שמן זית (50 מ"ל)

  • מלח

  • פלפל שחור

  • מעט פלפל שאטה

הוראות הכנה

מערבבים את הקינואה עם עשבי התיבול, החמוציות ושמן הזית.

ממלאים את סירות האנדיב בתערובת ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות ל-8-10 דקות.

הכנת רוטב העגבניות:

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון למרקם מעט גס.

הרכבת המנה:

על כל צלחת מניחים שתי סירות אנדיב ממולאות, יוצקים מעל את הרוטב, ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ