מולארד ברוטב ענבים

מנה קיצית וקלילה להפתיע

אלרן בוזגלו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אלרן בוזגלו, שף אורח
מולארד ברוטב ענבים של שף אלרן בוזגלו.צילום: אפרת ליכטנשטט

רכיבים

  • 2 יחידות חזה מולארד

  • שמן קנולה לטיגון

  • קמצוץ מלח

לרוטב:

  • 200 גרם ענבים שחורים

  • 1 כף סוכר

  • 1 כף חומץ בלסמי

הוראות הכנה

הכנת הרוטב:

חוצים את כל הענבים לשניים ומנקים אותם מחרצנים. מכניסים אותם למחבת עמוקה ומחממים על אש גבוהה. מוסיפים את הסוכר והחומץ הבלסמי, ומועכים מעט את הענבים במזלג. ממשיכים לבשל ומצמצמים במשך דקה נוספת ומורידים מהאש.

הכנת הבשר:

מחממים מחבת עבה (עדיף מברזל) ומשמנים מעט בשמן קנולה. פורסים את המולארד לנתחים בעובי 1 ס״מ, מניחים את הנתחים על המחבת למשך חצי דקה מכל צד ומוציאים.

הרכבת המנה:

מניחים את נתחי חזה המולארד על צלחת, מתבלים במעט מלח, יוצקים מעל רוטב ענבים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ