"עוגת" קרפים וקוויאר
מנה ראשונה חגיגית ורבת רושם שהכנתה מאחורי הקלעים פשוטה מאין כמוה
סבינה ולדמן
סבינה ולדמן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
10 דקות"עוגת" קרפים וקוויאר.צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר | הפקת "טיב טעם"
רכיבים
1 חבילה עלי בלינצ'ס מופשרים
250 גרם גבינת טבורוג
200 גרם שמנת חמוצה של פעם
מלח
פלפל
200 גרם ביצי סלמון
200 גרם מעדן ביצי דגים (לא חובה)
הוראות הכנה
מערבבים בקערה גבינה ושמנת חמוצה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים עלה בלינצ'ס על צלחת הגשה ומורחים שכבה דקה מתערובת הגבינה. מניחים מעל עלה נוסף ומפזרים כף גדושה ביצי סלמון. מניחים מעל עלה נוסף ומורחים שוב שכבה דקה מתערובת הגבינה. מניחים עלה רביעי ומפזרים כף גדושה של מעדן ביצי דגים. חוזרים על פעולת ההרכבה עד שמסיימים את חומרי הגלם. מסיימים בשכבה דקה של גבינה ומעל ביצי סלמון.
שומרים במקרר עד ההגשה. רצוי להגיש באותו היום.