פרחי זוקיני ממולאים בדג עם לאבנה ועגבניות
מנת רושם ב-10 דקות עבודה: ממלאים את פרחי הזוקיני במעין קבב דג ומטגנים עד שהפרחים מקבלים מעטפת פריכה והדג מתבשל

אם הקבב נותר עדיין מעט נא במרכזו - זה אפילו יותר טעים.
רכיבים
12 פרחי זוקיני (להשיג בשווקי איכרים)
למלית:
350 גרם פילה דג לבן (דניס, פארידה, לוקוס) ללא עור ועצמות, קצוץ
1 כף ג’ינג’ר מגורר
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 שיני שום כתושות
2 כפות עלי כוסברה קצוצים
1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ
1 כפית שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
לציפוי ולטיגון:
2 חלבונים
1/2 כוס פירורי פנקו
2 כוסות שמן ניטרלי (לטיגון רדוד)
להגשה:
6 כפות לאבנה עיזים
3 עגבניות חצויות
3-4 כפיות צנוברים קלויים
1 פלפל צ'ילי אדום פרוס
2-3 כפות שמן זית
1-2 לימונים חצויים
הוראות הכנה
הכנת פרחי הזוקיני:
מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את פרחי הזוקיני בעדינות עד סופם.
מחממים שמן לטיגון במחבת על להבה גבוהה. טובלים את פרחי הזוקיני בחלבונים ואז מצפים בפירורי פנקו. מטגנים 1/2 דקה מכל צד ומוציאים בכף מחוררת לנייר סופג.
הרכבת המנה:
מורחים בכל צלחת כף לבנה ומניחים מעל שני פרחי זוקיני מטוגנים. סוחטים חצי עגבנייה, מפזרים צנוברים ופרוסות של פלפל חריף, מזלפים מעט שמן זית וסוחטים כמה טיפות של מיץ לימון מעל.