טורטייה עם ממרח ארטישוק, רוקט וגורגונזולה

מנה נהדרת לפיקניק האורבני המושלם

ענת לבל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
ענת לבל
טורטייה עם ממרח ארטישוק, רוקט וגורגונזולה של ענת לבל.צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : ענת לבל

רכיבים

לממרח:

  • 6 תחתיות ארטישוק קפואות לאחר הפשרה

  • 3 כפות מיץ לימון

  • 1 שן שום כתושה

  • מלח ופלפל שחור

  • 1 כף עלי תימין

  • חופן צנוברים קלויים

  • 6-5 כפות שמן זית

להרכבה:

  • 1 חבילת רוקט

  • 200 גרם גבינת גורגונזולה

  • חבילת טורטיות תירס או חיטה

הוראות הכנה

הכנת ממרח ארטישוק:

מבשלים את תחתיות הארטישוק במים רותחים עם קורט מלח וכף מיץ לימון במשך 10 דקות עד שהן מתרככות.

מסננים היטב.

מעבירים את התחתיות למעבד מזון, מוסיפים את שאר מרכיבי הממרח ומעבדים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

טועמים ומתקנים תיבול.

להרכבת המנה:

מחממים קלות את הטורטיות על מחבת יבשה.

מורחים ממרח ארטישוק על כל טורטייה, מסדרים עלי רוקט ומפזרים גבינה לפי הטעם.

מגלגלים את הטורטיות, עוטפים בנייר סנדוויץ' וקושרים בחוט.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ