תבשיל "סופר קייל"

תבשיל קייל קל שבקלים שכולו מזון-על

רם ענתבי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רם ענתבי, שף אורח
סופר קייל של שף רם ענתבי.צילום: רן בירן

רכיבים

  • 1 כוס שיבולת שועל לדייסה

  • 1/2 כפית שורש כורכום מגורר

  • מלח

  • פלפל שחור

  • 3 כוסות מים

  • חופן עלי קייל שטופים היטב

  • חופן תערובת אגוזים קלויים מכמה סוגים

הוראות הכנה

מביאים את המים לרתיחה בסיר קטן. מוסיפים את התבלינים. מנמיכים את האש ומוסיפים את שיבולת השועל.

מערבבים כשלוש דקות ומוסיפים את עלי הקייל. מערבבים כדקה נוספת ומסירים מן האש.

מחלקים לקערות הגשה. מפזרים מעל מתערובת האגוזים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ