שעועית ברוטב עגבניות עם בייקון ונקניקיות

תבשיל חורפי קלאסי מושחת, עתיר בשומן וטעמים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שעועית ברוטב עגבניות עם בייקון ונקניקיות.
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
45 דקות

גיוונים:

1. מגישים עם ביצה עין וחצי עגבנייה צלויה.
2. חותכים את רצועות הבייקון לריבועים, משחימים במחבת ומוסיפים לתערובת.

רכיבים

  • 8 נקניקיות

  • מעט עלי מרווה קצוצים

  • מעט שמן קנולה

  • 2 קופסאות שימורי שעועית ברוטב עגבניות

  • 2 כפות רוטב סויה

  • 1/4 כוס רוטב ברביקיו

  • 1/2 פלפל ירוק חריף(אפשר להמיר בצ'ילי גרוס)

  • 2 שיני שום קצוצות

  • 1 כף קורנפלור (לא חובה)

  • 8 רצועות בייקון

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2. חורצים בנקניקיות חריצים עם סכין. מניחים בין החריצים פיסות מרווה ומברישים את פניהן בשמן. מעבירים לתבנית.

3. אופים 15 דקות עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומשאירים אותו פועל.

4. מערבבים שעועית עם סויה, רוטב ברביקיו, פלפל חריף, שום וקורנפלור. משטחים בכלי חסין חום ומסדרים מעל רצועות בייקון.

5. אופים 20 דקות או עד שהשעועית מסמיכה. מגישים עם הנקניקיות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ