חציל זעלוק
חצילים קלויים בשילוב פלפלים אדומים שרופים, שום ותבלינים
גיא פרץ
גיא פרץ
דירוג הגולשים
2.5 כוכבים(8)
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
2:15 שעותחציל זעלוק.צילום: דניה ויינר
רכיבים
2 חצילים גדולים
4 פלפלים אדומים
5 שיני שום קצוצות דק
4 כפות שמן זית
פלפל שחור טחון טרי
מלח
מיץ מלימון אחד
הוראות הכנה
1. חורצים את החצילים וקולים עם הפלפלים על גריל או על להבה גלויה עד לריכוך מלא. מקלפים ומסננים כ-10 דקות.
2. קוצצים בסכין למרקם אחיד וצבע כתום. מתבלים, משהים כשעתיים ומגישים.