חציל זעלוק

חצילים קלויים בשילוב פלפלים אדומים שרופים, שום ותבלינים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חציל זעלוק.צילום: דניה ויינר

רכיבים

  • 2 חצילים גדולים

  • 4 פלפלים אדומים

  • 5 שיני שום קצוצות דק

  • 4 כפות שמן זית

  • פלפל שחור טחון טרי

  • מלח

  • מיץ מלימון אחד

הוראות הכנה

1. חורצים את החצילים וקולים עם הפלפלים על גריל או על להבה גלויה עד לריכוך מלא. מקלפים ומסננים כ-10 דקות.

2. קוצצים בסכין למרקם אחיד וצבע כתום. מתבלים, משהים כשעתיים ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ