צ'יפס פריך עם רוטב כוסברה

צ'יפס פריך וממכר, בדיוק כמו שצריך, עם רוטב כוסברה שמרים את המנה לגבהים חדשים

מאור אהרון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מאור אהרון, שף אורח
צ'יפס קריספי עם איולי כוסברה של השף מאור אהרון.צילום: אפיק גבאי

רכיבים

  • 1 קילו תפוחי אדמה (עדיף מזן דזירה)

  • שמן לטיגון עמוק

לאיולי כוסברה:

  • צרור כוסברה עלים בלבד

  • צרור נענע עלים בלבד

  • כף שום כתוש

  • כף חרדל דיז'ון גרגירים

  • 2 כוסות מיונז

הוראות הכנה

1. חותכים את תפוחי האדמה למקלות דקים. חולטים אותם במים רותחים כחמש דקות ומייבשים היטב.
2. מחממים שמן עמוק בסיר לחום של 180 מעלות. מטגנים את מקלות תפוחי האדמה החלוטים עד שהם פריכים וקריספיים. מניחים על רשת לסינון עודפי השמן.
3. הכנת איולי כוסברה: טוחנים יחד את כל מרכיבי הרוטב מלבד המיונז, עד קבלת מרקם נימוח וחלק.
4. מוסיפים שתי כוסות מיונז טרי ומערבבים היטב.
5. מגישים את הצ'יפס הפריך לצד הרוטב, לטבילה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ