מתכון

חזה עוף במרינדת יוגורט

חזה עוף במרינדה מפתיעה, רק 200 קלוריות למנה

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חזה עוף צלוי
חזה עוף צלויצילום: דורעם גונט
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות


רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף
  • 1 גביע יוגורט דל שומן
  • 1 כף עלי נענע קצוצים דק
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

הוראות הכנה

חורצים שני חריצים בכל נתח עוף.

מערבבים את הנענע, היוגורט והפלפל ומניחים את נתחי העוף בתערובת המרינדה למשך שעה.

מוציאים את העוף מהמרינדה וצולים במחבת טפלון במשך חמש דקות מכל צד.

מוסיפים את הרוטב שנשאר ומחממים לפני ההגשה.

תגובות