חזה עוף במרינדת יוגורט - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חזה עוף במרינדת יוגורט

חזה עוף במרינדה מפתיעה, רק 200 קלוריות למנה

4 מנות דרגת קושי: קל
חזה עוף צלוי
דורעם גונט


 

3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 נתחי חזה עוף

1 גביע יוגורט דל שומן

1 כף עלי נענע קצוצים דק

מלח לפי הטעם

פלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

הוראות הכנה

חורצים שני חריצים בכל נתח עוף.

מערבבים את הנענע, היוגורט והפלפל ומניחים את נתחי העוף בתערובת המרינדה למשך שעה.

מוציאים את העוף מהמרינדה וצולים במחבת טפלון במשך חמש דקות מכל צד.

מוסיפים את הרוטב שנשאר ומחממים לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות