צ'ילי נון קארנה: תבשיל שעועית בלי בשר
בלי בשר ובלי להשרות קטניות מראש, תבשיל שעועיות וצ'ילי מוקפץ במחבת, קצת יותר קליל ומרענן
אורלי פלאי ברונשטיין

צ'ילי מוקפץ של אורלי פלאי ברונשטייןצילום: דן לב
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
2 כוכבים(11)
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
10 דקותמגישים עם אורז.
רכיבים
1 יחידה בצל סגול קצוץ פרוס דק
2 יחידות שן שום כתושות
1/2 יחידה פלפל צ'ילי אדום קצוץ
3 כפות שמן קנולה
1 קופסה שימורי שעועית אדומה או לבנה עם הנוזלים
1 קופסה שימורי שעועית מנומרת עם הנוזלים
1 כוס שעועית ירוקה קפואה או טרייה חלוטה
טבסקו - לא חייב, אבל כדאי
הוראות הכנה
מחממים ווק עם שמן ומקפיצים בצל עם שום וצ'ילי 3 דקות עד שעולה ריח. מוסיפים את שלושת סוגי השעועית, מקפיצים ונותנים להם לספוג טעמים. מוסיפים טבסקו, אם אוהבים.
מגישים עם אורז.