צ'ילי נון קארנה: תבשיל שעועית בלי בשר

בלי בשר ובלי להשרות קטניות מראש, תבשיל שעועיות וצ'ילי מוקפץ במחבת, קצת יותר קליל ומרענן

אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
צ'ילי מוקפץ של מיכל מוזס
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
2 כוכבים(11)
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
10 דקות

מגישים עם אורז.

רכיבים

  • 1 יחידה בצל סגול קצוץ פרוס דק

  • 2 יחידות שן שום כתושות

  • 1/2 יחידה פלפל צ'ילי אדום קצוץ

  • 3 כפות שמן קנולה

  • 1 קופסה שימורי שעועית אדומה או לבנה עם הנוזלים

  • 1 קופסה שימורי שעועית מנומרת עם הנוזלים

  • 1 כוס שעועית ירוקה קפואה או טרייה חלוטה

  • טבסקו - לא חייב, אבל כדאי

הוראות הכנה

מחממים ווק עם שמן ומקפיצים בצל עם שום וצ'ילי 3 דקות עד שעולה ריח. מוסיפים את שלושת סוגי השעועית, מקפיצים ונותנים להם לספוג טעמים. מוסיפים טבסקו, אם אוהבים.

מגישים עם אורז.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ