דג דניס בעשבי תיבול ולבנה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דג דניס בעשבי תיבול ולבנה

שילוב נהדר בין דגים לגבינות ועשבי תיבול, מתאים במיוחד לערב קיצי חגיגי

6 מנות דרגת קושי: קל
דניס
טלי שני
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חומרים (ל-6 מנות):

6 דגי דניס במשקל 350 גרם האחד, מחולקים לשני פילטים, נקיים מאדרות

1/4 לחם אחיד

זר פטרוזיליה

זר נענע, העלים בלבד

2 שיני שום

1 כוס שמן זית

מלח, פלפל

לרוטב:

1 כוס לבנה 5% שומן

1 כוס ענבים ירוקים קלופים

מלח, פלפל לבן גרוס

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מרפדים תבנית צלייה בנייר אפייה משומן. שמים שישה פילה דניס, כשהעור כלפי מטה, על נייר האפייה, במרחק מה זה מזה.

במעבד מזון טוחנים למחית אחידה את הלחם, העשבים, השום ושמן הזית. מתבלים.

מכסים כל פילה בתערובת העשבים ומניחים מעל פילה נוסף, כשהעור כלפי מעלה. מברישים בשמן את הדגים ומתבלים. צולים בתנור כ-20 דקות עד שהדגים עשויים כהלכה.

מרסקים את הענבים והלבנה לרוטב אחיד. מתבלים קלות ומגישים לצד הדג.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות