קוסקוס מהיר עם אפונה וצנוברים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קוסקוס מהיר עם אפונה וצנוברים

קוסקוס כמעט כמו של סבתא, רק עשיר ומהיר יותר ועם לא מעט קיצורי דרך

דרגת קושי: קל
קוסקוס עם אפונה וצנוברים
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

1 שקית "קוסקוס מזון" מהיר

1 בצל

3 קישואים על קליפתם

1 קופסת אפונה קטנה ועדינה עם הנוזלים, אפשר גם כוס אפונה קפואה

5 כוסות נוזלים, כולל נוזלי השימור של האפונה, מורתחים

4 כפות שמן תירס

מלח ופלפל שחור גרוס בנדיבות

1 קוביית אבקת מרק (כדאי, אך לא חובה)

1 כפית מחוקה כורכום

חופן צנוברים שנקלו קלות במחבת, על להבה נמוכה

הוראות הכנה

מרתיחים מים, ואם הלכתם על אבקת מרק המיסו אותם כעת. מערבבים עם נוזלי-האפונה המשומרת.

חותכים את הקישואים והבצל לקוביות, ומאדים אותם בשמן, בסיר כבד או בווק.

מתבלים בכורכום, ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את האפונה ואת תכולת שקית הקוסקוס, וממשיכים לבשל תוך ערבוב 5 דקות.

מוסיפים את הנוזלים החמים, מערבבים היטב, מכסים, מנמיכים להבה, מבשלים 10 דקות תוך בדיקה מתמדת אם קרקעית הסיר לא נחרכה.

מכבים להבה, מניחים לעמוד, מכוסה, טועמים ומתקנים תיבול.

קולים במחבת את הצנוברים תוך ערבוב עד שיזהיבו, ובוזקים על התבשיל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות