קארי קוסקוס צמחוני עם שעועית ותירס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארוחה שלמה בווק אחד קארי קוסקוס צמחוני עם שעועית ותירס

שנעזר, בהחלט, בקופסאות שעועית ותירס משומרים - ומספק ארוחה שלמה ומשביעה

דרגת קושי: קל
קוסקוס
אייל טואג
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

3 כפות שמן תירס

2 בצלים חתוכים איך שיוצא

1 שקית קוסקוס מהיר

1 קופסה קטנה של שימורי תירס (+נוזלים)

1 קופסת שעועית אדומה (+נוזלי השימור. הם מעטים)

1 כוס קוביות פלפל אדום מתוק. אפשר גם: פלפל צ'ילי חריף

1/2 כפית אבקת קארי

1/2 כפית כורכום טחון

מלח ופלפל

2 כפות דבש

4 כוסות מים + נוזלי השימור

לעיטור:

בצל ירוק קצוץ

שקדים קצוצים

אפשר גם כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

1. מחממים בווק את השמן, מטגנים בו את הבצלים.

2. מוסיפים את התירס והשעועית המסוננים, ושומרים את נוזלי השימור.

3. מוסיפים גם את הפלפל וכל התבלינים. מאדים תוך ערבוב 3-2 דקות.

4. מוסיפים את הקוסקוס. מערבבים. מוסיפים את המים והנוזלים, מכסים, מנמיכים להבה, מבשלים 10 דקות ומניחים לעמוד.

5. מעטרים בבצל קצוץ ובשקדים הקצוצים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות