ארוחה שלמה בווק אחד

קארי קוסקוס צמחוני עם שעועית ותירס

שנעזר, בהחלט, בקופסאות שעועית ותירס משומרים - ומספק ארוחה שלמה ומשביעה

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
נירה רוסו
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
קוסקוס
צילום: אייל טואג

רכיבים

  • 3 כפות שמן תירס
  • 2 בצלים חתוכים איך שיוצא
  • 1 שקית קוסקוס מהיר
  • 1 קופסה קטנה של שימורי תירס (+נוזלים)
  • 1 קופסת שעועית אדומה (+נוזלי השימור. הם מעטים)
  • 1 כוס קוביות פלפל אדום מתוק. אפשר גם: פלפל צ'ילי חריף
  • 1/2 כפית אבקת קארי
  • 1/2 כפית כורכום טחון
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות דבש
  • 4 כוסות מים + נוזלי השימור

לעיטור:

  • בצל ירוק קצוץ
  • שקדים קצוצים
  • אפשר גם כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

1. מחממים בווק את השמן, מטגנים בו את הבצלים.

2. מוסיפים את התירס והשעועית המסוננים, ושומרים את נוזלי השימור.

3. מוסיפים גם את הפלפל וכל התבלינים. מאדים תוך ערבוב 3-2 דקות.

4. מוסיפים את הקוסקוס. מערבבים. מוסיפים את המים והנוזלים, מכסים, מנמיכים להבה, מבשלים 10 דקות ומניחים לעמוד.

5. מעטרים בבצל קצוץ ובשקדים הקצוצים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ