מתכון

סלט ברוקולי בנוסח תאילנדי

רוטב סאטה מהיר המשודך לברוקולי טרי ופריך יעלה בכם געגועים לסיבוב בתאילנד

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
סלט ברוקולי
סלט ברוקולי צילום: Ken Hively / LA Times via Getty
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות


רכיבים

  • 3 כוסות פרחי ברוקולי טרי
  • רבע כוס חמאת בוטנים ללא סוכר
  • פלפל אדום קצוץ
  • 2 כפות שמן סומסום
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפות מים חמים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 1 שן שום מעוכה

הוראות הכנה

מערבבים חמאת בוטנים, מים חמים, רוטב סויה, מיץ לימון וכף אחת שמן סומסום עד לקבלת עיסה חלקה.

מחממים כף שמן סומסום במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את פרחי הברוקולי, פלפל אדום, בצל ירוק ושום. לטגן תוך כדי ערבוב כ-5-4 דקות עד שהירקות יהיו פריכים מעט. להוריד מהאש ולערבב עם רוטב חמאת הבוטנים.

תגובות