הצילו, איפה אוכלים בניו יורק?

מדוכני מזון ניידים ומסעדות קטנטנות, למסעדות גורמה של שפים מפורסמים עם כוכבי מישלן: אחרי שנים של מגורים בעיר והתמחות במסעדות כמו: Mesa Grill ו- Nobu – השף ניצן רז עם הצעה לארבע מסעדות מומלצות בתפוח הגדול

ניצן רז, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ניצן רז, שף אורח

זה לא סוד גדול שניו יורק היא היא בירת הקולינריה העולמית וכל ביקר בה מספק, בין יתר הדברים, גם חוויה גסטרונומית ייחודית, הנוצרת רק כאן. סביר להניח שזה בגלל השילוב והמגוון של הקבוצות האתניות הרבות המתגוררות בעיר ומכמות התיירים העצומה ובאמת, אפשר למצוא כאן הכל וכמעט לכל מטבח בעולם קיימת כאן נציגות גדולה כקטנה, החל מסיני, יפני, תאילנדי, הודי, אינדונזי וכלה בצרפתי, איטלקי, סקנדינבי, הונגרי, רומני, טורקי ואפילו ישראלי, כך שלהגיד שיש כאן הכל ובשפע רב נשמע כמו קלישאה. מעבר לסוגי המטבחים ניו יורק מציעה גם לא מעט אופציות שונות לאכול: מדוכני מזון ניידים ומסעדות קטנטנות, למסעדות גורמה של שפים מפורסמים עם כוכבי מישלן. שוק המסעדות בניו יורק גועש ורועש כל הזמן ולרגע לא מפסיק להתפתח ואחרי שנים של מגורים בעיר והתמחות במסעדות כמו:  MESA GRILL, Nobu, Jean Georges, ו –SUSHI SAMBA  זאת ההמלצה שלי ליום קולינרי בתפוח הגדול, מבוקר עד ערב.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ